A Tantrikus masszázs élettani hatásai


Tantrikus FIATALÍTÓ rendszer

A Tantra egyik alapelve,hogy egyszerre munkálkodik a fizikai és az éterikus test tökéletes működésében.Erre többek között egy ősi,komplex megfiatalító rendszert használ,melynek alapja a belső elválasztású mirigyek intenzív működésének serkentése.A belső elválasztású mirigyek ugyanazt  szerepet töltik be a fizikai testben,mint a csakrák éterikus testünkben.
Ha az összes belső elválasztású mirigy optimális szinten termel hormont,és a többivel is teljes összhangban működik,a test nem öregszik. Így masszázsaim segítségével nem csak a lelke, a teste is fiatal marad.
Tökéletesen egészségesnek  kell lenni ahhoz,hogy az Isteni Tudat megnyilvánulhasson,így  felkészítjük testünket  a Kundalini energia felébresztésére  és  befogadására.

-megszünteti  az energiacsatornáinkban lévő rejtett gátakat és kifejezésre juttatja ,hogy megtapasztaljuk legmélyebb érzelmeinket
-segít elmélyíteni kapcsolatunkat a családunkkal és a körülöttünk élő emberekkel
-képessé tesz bennünket arra,hogy megszüntessük a testünkben és az elménkben lévő feszültségeket
-fokozott tudatosság és önbizalom magabiztossághoz és nagy teljesítőképességhez vezet
-az energia áramoltatás hatására testünkben beindul a regeneráció,az  öngyógyító folyamat
 
Mire tanít a Tantra?

Megtanulhatjuk a többlet energia  / vitalitás /gerjesztését  és fenntartását testünkben.
Az energiát megfiatalodásra ,önmagunk gyógyítására fordíthatjuk.Szabad teret engedhetünk életenergiánk áramlásának a belső akadályaink elmozdításával,problémáink feldolgozásával.A szexuális energia átalakítóvá válik magasabb szintű rezgésekké.
Megoldhatjuk saját szexuális problémáinkat:korai magömlés,orgazmuskészség fejlesztése,vágy -zavarok.
Kifejlődő látnoki képességre,sugallatra és belső tudásra hagyatkozhatunk.Megtanulhatjuk  szerelmünk felélesztését és fenntartását, és ha megtisztul a finom testünk,felkészülhetünk a Kundalini felébresztésére.

A tantrikus masszázs jótékony hatásai

tantrikus masszázs A tantrikus masszázs egy rendkívül ősi módszer, melynek célja, hogy testünk és lelkünk között egységes harmóniát teremtsen. Mindez azonban sok más masszázsra is igaz. Miben tud újat nyújtani Neked a tantrikus masszázs?

Azért számít rendkívül egyedinek, mivel a lelki egyensúly helyreállítása mellett a lényege, hogy kifejezetten a testünk lágy simogatásán keresztül érzéki örömöt idézzen elő. Ebből kifolyólag ez egy intimebb módszernek számít a hagyományos masszázs típusoknál. Nem véletlenül, hiszen további célja a szexuális blokkok oldása, amelyet csakis ellazult állapotban lehet elérni.

A tantrikus masszázs segítségével bőrünk megfiatalodik, továbbá jelentősen megnövekedik önbizalmunk, amelynek köszönhetően a mindennapokban sokkal nagyobb magabiztosságot fogunk tapasztalni. Előnye még, hogy sejtjeink felfrissülnek, jobban fogjuk élvezni az életet és annak örömteli pillanatait.

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni a tantrikus masszázs jótékony hatásait, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

A csakrák szerepe a tantrikus masszázsban

tantrikus masszázs A tantrikus masszázs fő értelme a test és a szellem frissen és fiatalon tartása, amihez persze nem elegendő csupán a fizikai vagy az éterikus énünkre hatnunk, hanem szükség van mindkettőt megfelelően ápolnunk. Erre, ebben a formában csak és kizárólag a tantra masszázs képes.

A csakrák kulcsfontosságú szerepet töltenek be a tantrikus masszázsban, hiszen ezek jelképezik azokat a gócpontokat, melyeken keresztül a testünk energiái áramolhatnak. Ám de rohanó világunkban sokszor megfeledkezünk az éterikus énünk és lelkünk egyensúlyáról, valamint tisztaságáról. Ilyenkor a csakrákon keresztüláramló energia gátakba ütközhet, ami egészségügyi állapotunkon, közérzetünk és általános kisugárzásunkon is tükröződhet. A tantra masszázs kiválóan hatékony arra, hogy a csakrákban keletkező blokkokat feloldja, ezzel hozzá segítve minket a mindennapos egészséges és kiegyensúlyozott életben.

Gyere el hozzám, ha szeretnél tenni egészségedért és boldogságodért! A tantra masszázs után úgy fogod érezni, hogy szinte újjászülettél!