Bármennyire is képtelenül hangzik,a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél,hanem az örömszerzés módja.A Tantra szerint az orgazmus,és az ejakuláció két különböző dolog.

Végezetül Lingam masszázsban teljesedik be a masszázs,melynek végén megvilágosodást,elégedettséget,belső békét,testi-lelki-szellemi harmóniát tapasztalsz.
Én a masszőz a szolgáló,kísérő szerepet töltöm be.Minden nőben ott rejtőzik Shakti Istennő szexuális energiája.
A Tantra azt mondja:Fogadd el teljes lényedet!Légy befogadó,légy jelen,itt és most!

KUNDALINI ENERGIA

A Tantrában a szexuális energia szimbóluma a feltekeredett kígyó,a Kundalini energia.A kígyó ott szunnyad minden nőben és férfiban a gerincoszlop végén,amíg a kígyó "alszik" nem csak a szexuális energia hanem minden egyéb érzelmi képesség is alszik.
A gerincoszlop hosszában,amelyen végighalad a Kundalini kígyó,hét pont vagy csakra található,amelyek jelentős szerepet játszanak az ébredés folyamatában.
Minden ember rendelkezik a belső energia,azaz a Kundalini kígyó felébresztésének  technikájával,csak mélyen,saját belső világunkra kell figyelni.

".....a Kundalini minden egyes ember személyes édesanyja,aki szereti gyermekét,és alig várja hogy megadhassa neki a második születését.Megért minket,felemelkedik amikor az Isteni Valósággal találkozik és áthatol a kutacs területén....."Shri Mataji