Gyógyító tantra masszázs


 “A tantra masszázs egésze azon az alapelven nyugszik, hogy test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak. A céljuk az, hogy felépítsék a spiritualitás, érzékiség és szexualitás közötti hidat. A Tantra masszázst az különbözteti meg a többi “alternativ” masszázstól, hogy tudatosan bevonja a genitáliákat, a nőknél a jónit, férfiaknál pedig a lingamot. Így az ember egészével foglalkozik, ami lehetővé teszi a szexuális gyógyítás testi szintre való kiterjesztését. A Tantra masszázs során  a nyugalommegkönnyebbülés és az érzéki odaadás oázisára bukkanhatunk. A masszírozás közben  a szexcsakrával dolgozunk, ennek az energiáját a szív-csakrához vezetjük, ami ott aztán szeretetté változik.” ( M. Riedl)

A Tantra az ébredés útja. A Tantra egy hatalmas és hosszú tanulási folyamat,mely elvezet igazi Isteni Önvalódhoz,felébreszti spirituális erőidet,melyek révén gyógyíthatod Önmagad.
A Tanrtikus gyógyulás azt jelenti hogy az elfojtott a szexuális energiákat,az energiában szegény területeket,új életenergiával látjuk el.A Tantra a Világegyetemet két pólusra osztja,negatívra Shakti-Nő és pozitívra Shiva-Férfi, vagy Jin-Jangra. Shakti nőies,dinamikus életerős és kreatív,amíg Shiva férfias,dinamikus.
A Jin és Jang az  a két erő amely a világot mozgatja,létezésük egymás nélkül értelmét veszti.A női és férfi energiák tudatos áramoltatása,egyéni energiájának átalakítása bekapcsolja Bennünk a bekapcsolható öngyógyító folyamatot,és beindul a regeneráció.Minden gyógyulás öngyógyulás!
Célom és feladatom,hogy megmutassam,átadhassam és megtanítsam Neked,hogyan mozgósíthatod szervezeted öngyógyító erejét.

Lágy érzéki mozdulatokkal felébresztem Kundalini energiádat,oldom fel szex-gyökér csakrádat,melynek energiáját a szívcsakrába vezetem,ami ott aztán szeretetté válik,ezáltal máris beindítod a testedben az öngyógyító folyamatot.A Tanra masszázs lágy ,érzéki mozdulatokra épül,főként az erogén pontokat érinti,mely az egész testet megmozgatja,vitalizálja,élénkíti.Masszázs közben a kezem mozdulatainak ritmusa,tempója és karaktere összekapcsolódik a meditációs zenével,tested lelked együtt mozog. Így egyszerre tisztul meg a teste és a lelke!

>>következö oldal