Lingam-masszázs-Nemi masszázs

A lingam /pénisz/ masszázs a férfi hímvesszőjének a masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes juttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.

A Lingam szanszkrit eredetű szó és a a férfi hímtagját jelöli.A Lingam masszázs a Tantra által oly nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és öröm. Tapasztalja meg ön is a kreatív energia és öröm felszabadulását és a szexuális energia gyógyító hatását!

A Lingam masszázs lényege a herék,a gát,a külső prosztata és a hímvessző különleges masszírozása melyhez elengedhetetlen a babaolaj, vagy masszázsolaj.
A Lingam masszázs elsajátításának segítésével nagyon jól el lehet érni a MULTIORGAZMUST-magömlés,/ejakuláció/ nélküli orgazmust,ami valójában a többszörös férfi orgazmus,ezt nevezik multiorgazmusnak.
A PC izmok fontos szerepet játszanak a férfi szexuális reakcióban,melyek az elülső szemérem csonttól a hátsó farkcsontig húzódnak.a PC izmok összehúzódnak mikor ejakulálsz.

A keleti orvoslás azt tanítja, hogy a hímvessző és a vagina olyan reflexzónákkal rendelkeznek, melyek megfelelő masszírozása nemcsak kellemes, de gyógyító is lehet. Éppen ezért fontos, hogy megtanuljuk nemi szervünk helyes érintését, hogy a testi öröm mellett szexuális energiára is szert tegyünk.

A talphoz és fülhöz hasonlóan a vaginának és a pénisznek is megvannak a maga mágikus területei - szakszóval reflexzónái -, amik összeköttetésben állnak az egyes szervekkel.

A herék masszírozása, simogatása a test szinte valamennyi pontjával kapcsolatban állnak.
Ezen túl a hímvessző lassú, érzéki masszírozásával
a vastagbél, vesék, húgyhólyag,máj,vékonybél,lép,gyomor,hasnyálmirigy reflexpontjait stimuláljuk.
Ezt követően a makkrész következik, mellyel a tüdő, szív, prosztata, mellékvese, agyalapi mirigy,tobozmirigy reflexterületeit stimuláljuk.
Középső ujjunkkal finoman masszírozzuk a frenulumot / a pénisz törzsét a fitymával összekötő kis V alakú bőrdarabot /.

Nálam biztos érzéki kezek között tapasztalhatod, és élheted át a Tantrikus lingam masszázs jótékony hatásait.
Hívj bizalommal!
Maximális diszkréció, intelligencia és higiénia!

Ismerd meg a lingam-masszázs jótékony hatásait!

lingam-masszázs Érdekes, hogy miként figyelhető meg a különböző kultúrákban a szexualitás szerepe. Míg a nyugati civilizációk zártabban kezelték mindig is ezt a területet, addig a keleti kultúrák komplett szertartásokat építettek köréjük. A lingam-masszázs is ezek közé sorolható, de ismerjük meg közelebbről ezt a remek eljárást.

A lingam-masszázs tulajdonképpen a férfi hímvesszejének a masszázsát jelenti, mely a Tantra egyik eleme, ám ez az erotikus masszázs nem az orgazmus elérésére szolgál, az csupán egy kellemes mellékhatásként jelentkezhet. A lingam-masszázs valódi lényege a férfi nemi szervének, tehát a heréknek, a prosztatának és a hímvesszőnek a tantrikus kényeztetése, mely pozitívan hat az egészségi állapotra és a mindennapos kiegyensúlyozottságra, közérzetre.

A lingam-masszázs közben a férfi hímvessző elernyed, majd újra merevvé válik, mely a Tantrában az öröm két végpontját jelöli. Ezzel a technikával a párok nem csak közelebb kerülhetnek egymáshoz, de olyan mélységekben ismerhetik meg egymás testét, mely egész életük során pozitív hatással lesz kapcsolatukra! Látogass el hozzánk, ha szeretnéd profikra bízni a lingam-masszázst!