holisztikus gyógyításA holisztikus gyógyítás az embert teljes egésznek tekinti,melyben harmóniában van test-lélek-szellem.A holisztikus gyógyítás célja a belső diszharmónia helyreállítása Holisztikus masszázzsal.
A holisztikus gyógyítás tehát egy szemlélet,melyet a mindennapjainkban sikerül alkalmaznunk,azzal fizikai,-szellemi,-és spirituális „egész-ségünk” támogatják.A testben kialakult blokkok feloldásán keresztül,helyreállítja az egészséges ,egységes közérzetet,az akadályok nélküli energiaáramlást.

„Ahogyan fent,úgy lent,s ahogyan lent,úgy fent”
„A fent és a lent filozófiájának árnyaltabb képét kapjuk, ha eltöprengünk a mikrokozmosz és a makrokozmosz hasonlóságán és kölcsönös megfeleltetésein. E filozófia értelmében az ember a „kisvilág”, míg az univerzum a „nagyvilág”. Másképpen az ember az univerzum kicsinyített mása, a világmindenség miniatürizált megjelenési formája. Ettől is egyedi! Hermész felhívja a figyelmet arra, hogy az Univerzum összetevői között egyfajta isteni analógia áll fenn: hasonlóság, párhuzam, kölcsönösség, megfelelés, megegyezés. Ez az egység elve, az egységes alapelv tétele."

Engedd, hogy Téged is gyógyítson a holisztikus masszázs!

A holisztikus masszázs a testi és lelki békénk egységét teszi lehetővé. Nevének eredete is erre vezethető vissza, hiszen a görög eredetű szó jelentése: egységes.

Ha például céltalannak érezzük mindennapjainkat, esetleg feszültek vagyunk, azt tapasztaljuk, hogy mindennek a társas kapcsolatok isszák meg a levét, akkor jó eséllyel állíthatjuk, hogy elvesztettük a születésünkkor még bennünk levő egységes „egészséges” állapotot
A holisztikus masszázs segítségével mindezt visszaállíthatjuk, melynek köszönhetően a szellem és lélek újra egységben lesz. Ennek köszönhetően a mindennapok stresszel teli hajtásában is jobban meg fogjuk állni a helyünket. Ha a holisztikus masszázst némiképp tudományosabban szeretnénk meghatározni, akkor úgy is fogalmazhatunk, hogy a testben kialakult blokkok feloldásán keresztül állítjuk helyre az egységes, jó közérzetet.

90 perces lágy simogató érintésen,ringatáson alapuló masszázstechnika testnek léleknek igazi kényeztetés. Fontos hogy a Vendég fehérneműt visel,fehér lepedővel letakarva a test,mindig csak a masszírozandó testrész van kitakarva.

Ha Te is úgy érzed, hogy kezdesz belefáradni a hétköznapok monotonitásába, akkor fordulj Hozzám segítségért, és tapasztald meg a holisztikus masszázs gyógyító erejét!