Szeretettel Üdvözöllek a spiritualitás, az Önmegvalósítás felé vezető úton az a Tantra világában! A Tantra az ébredés útja, a spirituális ÚT az Önmagunkká válás útja. A Te utad ami elvezet igazi Önvalódhoz, saját Isteni lényedhez, a szeretethez, a szíved kivirágzásához, megnyitásához, a boldogsághoz vezet. A Tantra az ébredés útja, a Tantra a szív útja, testi -lelki -szellemi felszabadulás.

Mindig is foglalkoztatott,az érzékiség, az érintés csodája,az emberi lélek kifürkészhetetlen világa. Hét évvel ezelőtt léptem rá a Spiritualitás és a Tantra útjára,s egyre mélyebben és intenzívebben merültem el Önmagam felfedezésére. Érdeklődésem a Svéd masszázzsal kezdődött, majd tudásomat a Prána energia gyógyítás,a Holistic Pulsing oklevél megszerzésével bővítettem, s egyre jobban belemélyültem a Tantrikus masszázs és gyógyítás csodálatos világába.
Utam során megtapasztaltam a Prána energia gyógyítás és a Tantra masszázs jótékony gyógyító hatásait, kaptam Deeksha Áldást - energia átadást -, amitől egy nagyon mélységes spirituális folyamat indult el Bennem, hatására no a tudatossági szint, elindul a felébredés folyamata, életminőségi átalakulás történik, boldogabbá, bölcsebbé válunk.
Az egyik Kedves Vendégem invitálására négy éve megismerkedtem a Tantra jógával, azóta életem részévé vált, tudatosabban élem meg mindennapjaimat, segít lelki egyensúlyban maradni, Önvalómat megismerni. Jóga a szellemi átalakulás művészete, rendszeres gyakorlásával egészséges test és ép elme érhető el, fiatalító hatása sem elhanyagolható. Belső egyensúlyi állapotot teremt, és megnyitja az utat a spirituális felismerések felé.

A Tantra a holisztikus szemléletű gyógyítást helyezi előtérbe, melynek fő célja a test - lélek - szellem hármas egységének a megteremtése , -fizikai-, szellemi-, és spirituális "egészségünk" harmóniájának a támogatása.

A Tantra legfőbb jellemzője hogy az életerővel a Prána energiával dolgozik, a Prána mindent átható erőteljes energia,univerzális életerő, Isteni fényt jelent.

Minden ember rendelkezik energia testtel és fizikai testtel, a betegség kialakulásához az energia testben, más néven aurában keletkezik egy sérülés , egy blokk, később ebből alakul ki a fizikai betegség.

A spirituális gyógyítás során a test energia-központjainak - a csakrák kitisztításával a világos gondolkodás, a teljesség, a gyógyulás és a belső béke állapotába kerülhetünk.

Minden gyógyulás az életenergia testünk, más szóval éterikus testünk aktiválásával, tisztításával és kiegyensúlyozásával kezdődik, minden gyógyulás Öngyógyulás.

A lélek temploma a test, amire vigyázni kell, hogy a lélek is jól érezze magát benne. Lépj be ezen a kapun és tudd hogy mostantól új fejezet kezdődik az életedben. Ismerd meg a Benned rejtőző Istent, szabadítsd fel a Benned szunnyadó Férfi energiákat.

Tantra masszázs egy mitikus masszázsrituálé, az érzéki potenciál, és a szexuális potenciál felébresztését célozza meg, amely a Bennünk szunnyadó kreatív energia kibontakozását segíti elő a mindennapokban.

A Tantrikus masszázs a lélek simogatás a testen keresztül, az energiák tánca, a masszázs végén belső béke, elégedettség, öröm, felszabadultság önt el.

Misszióm, hogy megmutassam,átadhassam Neked hogyan mozgósíthatod szervezeted öngyógyító erejét. Érzékenységem, odafigyelésem lehetővé teszi hogy Vendégeimmel a Nálam töltött időben szimbiózisban legyek, ezért a pozitív élmények hatására visszatérnek Hozzám.

Naponta maximum három Vendéget fogadok időkorlát nélkül, hogy nagyfokú türelemmel, kedvességgel, mély empátiával közvetítsem a Tantra masszázs művészetét.

Légy befogadó, légy jelen, itt és most!

Tantra masszázsom nem tudja helyettesíteni az orvosi kezelést, de mint kiegészítő és támogató terápia meglepő gyógyulásokat,sikereket képes előidézni.

Kulturált, diszkrét környezetben, és biztos érzéki kezek között élheted át a masszázs csodálatos gyógyító hatásait.

Hívj bizalommal!

Szánj Magadra egy kis időt ebben a rohanó Világban,hisz ki érdemelné meg jobban mint Te!

Tantragabi